fbpx

Az Új Média Kft. küldetése

Az Új Média Kft. 2006. óta jelenteti meg az Építő Élet építőipari szakmai magazint. Az újság az építőiparban dolgozó szakemberek, cégvezetők és vállalkozók részére szolgáltatja a vállalkozásukhoz szükséges jogi és szakmai információt.

Tóth Tamás, az Új Média Kft. tulajdonosa

Az Új Média Kft. azzal foglakozik, hogy újságjai, szakkönyvei és honlapjai segítségével a magyar vállalkozók működését segíti. Méghozzá úgy, hogy könnyen érthetővé teszi számukra a magyar jogszabályi dzsungel rájuk vonatkozó előírásait és megadja a választ az összes olyan kérdésre, amivel olvasói hozzá fordulnak.

Mi az Építő Életnél eldöntöttük, hogy termékünk nem az újság. A piacon mindenki más újságot árul. Spirálfüzetnyi méretben, 80 gramm papír, rajta betűk, amik cikkekké állnak össze. Nekik ez a termékük. Például arról írnak, hogy valakik tanácskoztak, és arra jutottak, hogy jutni kéne valamire. Ők írnak az olvasók problémáiról. Mi megírjuk a megoldást az olvasók problémáira. Nagy különbség! Mi megoldásokat árulunk, nem újságot. Ettől persze még lehet színesen, olvasmányosan és érthetően írni – ezt is tesszük. De a cikkek célja: minél messzebb jutni a megoldásban.

 

Mit Gondol az Új Média Kft. a világról?
Az emberek az államok, a városok, a vállalkozások az egész világon szeretnének életben maradni és jól élni.
Az Új Média Kft. hitvallása egyszerű: támogatunk mindent, ami végső soron ezt a túlélést szolgálja, és ellenzünk mindent, ami ezzel ellentétes. Nem kötődünk semmilyen politikai irányzathoz, de helyeslünk minden ésszerű kezdeményezést, bármilyen oldalról jöjjön is az.

Amit mi nyújtunk:
A tudás biztonságot ad. Ezért világos válaszokat adunk a homályos jogszabályok helyett, hogy olvasóink biztonságban legyenek a hatóságoktól. Tájékoztatjuk olvasóinkat a szakmájuk újdonságairól, hogy biztonságban legyenek a piacon.

A vállalkozók olyan emberek, akik munkát adnak az alkalmazottaiknak, eltartják a családjukat, és adót fizetnek az államnak. Cserébe joggal elvárhatják, hogy az állam jóindulatú odafigyeléssel hárítson el az útjukból minden fölösleges akadályt, ami boldogulásukat akadályozza.

Alkalmazottaik is keményen dolgoznak. Ők is eltartják a családjukat, ahelyett, hogy segélyért állnának sorba. Ezért minden tiszteletet megérdemelnek.

Üdvözlettel:

Tóth Tamás
Tulajdonos

 

Kapcsolat

Hirdetés

Hirdetés megrendelése:
Telefon: 30/628-9945
E-mail: hirdetes@ujmedia.eu
Megjelent új szakkönyvünk:
ÉPÍTŐIPARI SZERZŐDÉSEK
Mire figyeljünk, hogy ne bukjunk?

szakmai kiadványaink