Az Új Média Kft. küldetése

Az Új Média Kft. 2006. óta jelenteti meg az Építő Élet építőipari szakmai magazint. Az újság az építőiparban dolgozó szakemberek, cégvezetők és vállalkozók részére szolgáltatja a vállalkozásukhoz szükséges jogi és szakmai információt.

Tóth Tamás, az Új Média Kft. tulajdonosa

Az Új Média Kft. azzal foglakozik, hogy újságjai, szakkönyvei és honlapjai segítségével a magyar vállalkozók működését segíti. Méghozzá úgy, hogy könnyen érthetővé teszi számukra a magyar jogszabályi dzsungel rájuk vonatkozó előírásait és megadja a választ az összes olyan kérdésre, amivel olvasói hozzá fordulnak.

Mi az Építő Életnél eldöntöttük, hogy termékünk nem az újság. A piacon mindenki más újságot árul. Spirálfüzetnyi méretben, 80 gramm papír, rajta betűk, amik cikkekké állnak össze. Nekik ez a termékük. Például arról írnak, hogy valakik tanácskoztak, és arra jutottak, hogy jutni kéne valamire. Ők írnak az olvasók problémáiról. Mi megírjuk a megoldást az olvasók problémáira. Nagy különbség! Mi megoldásokat árulunk, nem újságot. Ettől persze még lehet színesen, olvasmányosan és érthetően írni – ezt is tesszük. De a cikkek célja: minél messzebb jutni a megoldásban.

 

Mit Gondol az Új Média Kft. a világról?
Az emberek az államok, a városok, a vállalkozások az egész világon szeretnének életben maradni és jól élni.
Az Új Média Kft. hitvallása egyszerű: támogatunk mindent, ami végső soron ezt a túlélést szolgálja, és ellenzünk mindent, ami ezzel ellentétes. Nem kötődünk semmilyen politikai irányzathoz, de helyeslünk minden ésszerű kezdeményezést, bármilyen oldalról jöjjön is az.

Amit mi nyújtunk:
A tudás biztonságot ad. Ezért világos válaszokat adunk a homályos jogszabályok helyett, hogy olvasóink biztonságban legyenek a hatóságoktól. Tájékoztatjuk olvasóinkat a szakmájuk újdonságairól, hogy biztonságban legyenek a piacon.

A vállalkozók olyan emberek, akik munkát adnak az alkalmazottaiknak, eltartják a családjukat, és adót fizetnek az államnak. Cserébe joggal elvárhatják, hogy az állam jóindulatú odafigyeléssel hárítson el az útjukból minden fölösleges akadályt, ami boldogulásukat akadályozza.

Alkalmazottaik is keményen dolgoznak. Ők is eltartják a családjukat, ahelyett, hogy segélyért állnának sorba. Ezért minden tiszteletet megérdemelnek.

Üdvözlettel:

Tóth Tamás
Tulajdonos

 

Kapcsolat

Hirdetés

Hirdessen nálunk!
Most 3 hirdetés mellé
1 -et ajándékba adunk!
KATTINTSON A RÉSZLETEKÉRT!
Megjelent új szakkönyvünk:
ÉPÍTŐIPARI SZERZŐDÉSEK
Mire figyeljünk, hogy ne bukjunk?

szakmai kiadványaink